Foreløbigt program

Søndag (NYC)

Ankomst til New York City

Icebreaker

 

Mandag (NYC)

Matchmaking event

Site Visit

Kick-Off Reception for Circular City Week, kl. 10:00-12:00

 

Læs mere om Circular City Week her

 

Tirsdag (NYC)

Circular City Week events

Site Visits

 

Onsdag (NYC/Ithaca)

Transport til Ithaca

 

Torsdag (Ithaca)

Møde med Ithacas Mayor’s Office on Sustainability

Site Visits

 

Fredag (Ithaca)

Hjemrejse

Gratis deltagelse og støttemuligheder for fly- og hotel

 

Missionen er støttet af EU's SMV-agentur, EASME (Executive Agency for Small and Medium-sized Enterprises). Denne støtte muliggør, at det bliver gratis at deltage i selve missionen. EU-bevillingen betyder også, at missionen arrangeres i samarbejde med række andre europæiske lande gennem netværket SmartCityTech, som b.la. DigitalLead og Green Hub Denmark er partnere i.

 

Gennem samarbejdet med Energy Cluster Denmark og deres internationaliseringsprojekt, ISED20, har vi tilmed mulighed for at støtte virksomheders fly- og hotelophold. ISED20 finansieres af Energistyrelsens tilskudspulje til fremme af energieksportindsatsen, hvorigennem Energy Cluster Denmark kan yde tilskud til syv virksomheders fly og hoteludgifter.

Ansøg om støttemidler

 

Vi gør opmærksom på, at tilskuddet er betinget af, at I er en virksomhed - altså kan vidensinstitutioner og offentlige instanser ikke søge om støtte. Derudover er det også et krav, at I kan dokumentere, at New York og omegn er et nyt marked.

 

Der er ansøgningsfrist senest d. 21. marts 2022.

 

Er du i tvivl om, hvad der menes med ”nyt marked”, så kontakt endelig Thilde Møller Larsen. Kontaktoplysninger finder du nederst på siden.

 

ANSØGNINGSSKEMA

 

 

Deltagelse i missionen for egenbetaling

 

Man er selvfølgelig meget velkommen til at deltage i missionen, selvom man ikke kan modtage støtte. Synes du, programmet for missionen lyder interessant, eller er der stakeholders på listen, du gerne vil have chancen for at møde, skal du sende en mail til Thilde Møller Larsen, tml@aalborg.dk eller Helene Urth, heu@energycluster.dk.

Tilmelding til missionen

For at deltage i missionen til New York skal du registrere dig gennem linket herunder. Dette gælder både for virksomheder, som modtager støtte samt virksomheder, der deltager for egenbetaling.

 

Tilmeld dig her

 

Vær opmærksom på, at der efter din tilmelding kan gå 1-2 arbejdsdage, før du modtager en bekræftelse fra os.

Thilde Møller Larsen

International projektleder, BusinessAalborg

Thilde Møller Larsen