15. maj 2022

 

Del 1:

I det første afsnit, hvor vi sender fra Net Zero Pathways, kan du møde bestyrelsesformand i Green Hub Denmark Lene Espersen og Managing Director ved Danmarks Grønne Investeringsfond, Michael Zöllner.

 

De fortæller om, hvordan baner vi vejen for at erhvervslivet kan accelerere den grønne omstilling.

 

Desuden kan du møde Flemming Hynkemejer, CEO ved Convert, og Mads Frimann Olesen, Klimapartner ved Hedeselskabet.

 

Flemming Hynkemejer, CEO ved Convert (th), og Mads Frimann Olesen, Klimapartner ved Hedeselskabet (tv).

 

Her taler vi om, hvordan vi byggebranchen kan gøres mere bæredygtig.

 

Del 2:

I det andet afsnit kommer du til at høre, hvilken rolle grønne power-2-x brændstoffer i fremtiden kommer til at spille i den tunge vejtransport.

 

Til det får vi selskab af Joakim Bansholm Nilsson, forretningsudviklingschef ved Volvo Trucks, og Henrik Gudmundsson, senior konsulent hos Concito.

 

Joakim Bansholm Nilsson (th), forretningsudviklingschef ved Volvo Trucks, og Henrik Gudmundsson, senior konsulent hos Concito (tv).

Joakim Bansholm Nilsson (th), forretningsudviklingschef ved Volvo Trucks, og Henrik Gudmundsson, senior konsulent hos Concito (tv).

 

Vi får også besøg i sofaen af Alexander Russo, Domain Solution Executive ved KMD, og Kim Behnke, udviklingschef ved Dansk Fjernvarme, til en snak omkring, hvordan vi gør data grønnere, samt hvordan vi sørger for, at datacentrene ikke overbelaster vores elforsyning og på den måde undgår, at vi i Danmark risikerer at mangle strøm i stikkontakterne.

 

A

Alexander Russo, Domain Solution Executive ved KMD (tv), og Kim Behnke, udviklingschef ved Dansk Fjernvarme (th).

 

 

Om NET ZERO Pathways:

NET ZERO Pathways er den nye årlige konference, som stiller skarpt på hvordan den grønne omstilling, forretning og sektorkobling kan gå hånd i hånd.

 

Bag eventet står Aalborg Kongres & Kultur Center, Green Hub Denmark og flere af Danmarks grønne erhvervsklynger: DigitalLead, Energy Cluster Denmark, Food & Bio Cluster, MARLOG og WE BUILD DENMARK.

 

Alle med et ønske om at vise mulighederne for tværgående samarbejder og forretningsmodeller i forbindelse med den grønne omstilling, der bidrager til at nå den danske målsætning om 70 % CO2-reduktion i 2030.