28. oktober 2022

Kom forbi til netværk, øl og burger i et spritnyt AAU INNOVATE. Green Innovation Learning er et gratis arrangement til dig, som gerne vil vide mere om CO2 fangst og anvendelse, om udviklingen inden for området og nye forretningsmuligheder.

 

Der er milliarder på spil i både nationale støtteordninger og særligt i EU-programmer. Fremtidens vækst bliver i høj grad inden for CO2 fangst og anvendelse. Du kan være med og finde din næste indtjening her. Selv om din virksomhed ikke er inden for området endnu, så skal vi bruge jeres kompetencer.

 

Der bliver brug for alle kræfter fra forsker til fodermester, fra entreprenør til elektriker, når rørene skal lægges, og anlæg skal sættes op og driftes. Din virksomhed kan blive en del af den grønne udvikling.

 

 

LÆS MERE, SE PROGRAM OG TIMELD DIG HER

 

 

CO2Vision er afhængig af det stærke samarbejde og netværk i Nordjylland. Her kan du møde dine kolleger og forretningsforbindelser og ikke mindst nogle af de organisationer, som arbejder for at fremme sagen:

 

  • Erhvervshus Nordjylland
  • Green Hub Denmark
  • International House
  • Energy Cluster Denmark

 

Tilmeldingsfrist: Søndag den 6. november

Adresse: AAU INNOVATE Science and Innovation Hub, Thomas Manns Vej 25, 9220 Aalborg

 

Bag CO2Vision står et konsortium bestående af Green Hub Denmark, Erhvervshus Nordjylland, Aalborg Universitet, Aalborg Portland A/S, Arbejdsmarkedskontor Midt/Nord, Energy Cluster Denmark og Business Region North Denmark.

 

Du kan læse meget mere om CO2Vision lige her.