3. februar 2023

Vi gentager succesen fra 2022, og derfor kan du også i 2023 komme med til NET ZERO Pathways i Aalborg Kongres & Kultur Center! Allerede nu kan du godt sætte kryds i kalenderen den 30. marts 2023. NET ZERO Pathways er mødestedet for grønne forretningsmuligheder samt god mulighed for at netværke på tværs af kompetencer og sektorer. 

 

 

LÆS MERE OM NET ZERO PATHWAYS

 

 

Hold øje her på vores hjemmeside samt på LinkedIn, hvor vi løbende vil opdatere med eksempelvis tilmelding og program i løbet af de kommende måneder.

 

Var du med sidste år?

 

Til NET ZERO pathways 2022 - Mødestedet for grønne forretningsmuligheder kunne man bl.a. opleve hvordan Energy Cluster Denmark, MARLOG og Food & Bio Cluster i fællesskab satte fokus på, hvordan CO2-udledning ift. tung vejtransport nedsættes gennem P2X brændstoffer.

 

WE BUILD DENMARK og Food & Bio Cluster gik sammen om en session, der belyste muligheder for et øget brug af biobaseret byggematerialer inden for byggebranchen og viser hvordan bygherrerne kan skabe nye bæredygtige forretningsmodeller, der aktiverer hele værdikæden og nedsætter udledning inden for byggeriet.

 

DigitalLead og Food & Bio Cluster satte desuden spotlys på hvordan fødevareerhvervet kan gøre klimaneutralt, og DigitalLead og Energy Cluster Denmark stillede skarpt på, hvordan datacentre kan blive grønnere. 

 

Lyt til NET ZEROP Patways 2022 

 

Lyt med herunder, hvis du vil høre, hvad vi blandt andet talte om til NET ZERO Patways 2022, da vi optog to episoder af vores podcast Den Grønne Omstilling:

Med NET ZERO pathways er det ambitionen at skabe et forum, hvor folk kan blive inspireret og klædt på til handling, hvor man kan diskutere, møde ligesindede og gå derfra med samarbejdsmuligheder på tværs af erhverv med udgangspunkt i den grønne omstilling.

 

Hele dagen vil det derfor være muligt at besøge konferencens udstillingsdel og komme i dialog med 30-40 udstillere og høre mere om hvordan de har tilpasset deres forretning og organisation efter den grønne omstilling, og hvordan de tilbyder hjælp til andre om at gøre det samme. 

 

Kom og vær med til at sætte fokus på hvordan vi sammen kan være fælles om forandring og finde vejen til de grønne løsninger.

 

Ses vi den 30. marts 2023?