26. februar 2022

Program

13:00 - 13:05 – Velkommen

Velkomst og dagsorden for webinaret.

 

13:05 - 13:25 - Deltager-tid

Der sættes tid af til, at deltagerne kan blive introduceret samt sætte ord på, hvorfor de er interesseret i at deltage i missionen.

 

13:25 - 13:35 - Kort introduktion til missionen

Hør nærmere om missionens sektorfokus, hvilke stakeholders vi allerede har kontakt med og deres udfordringer samt ugens program b.la. deltagelsen i Circular City Week.

 

13:35 - 13:45 - Støttemuligheder

Der er i forbindelse med missionen mulighed for at dække rejseudgifterne for en række deltagere. Find ud af, hvad støtten dækker, hvem kan modtage støtten, samt hvordan den vil blive fordelt.

 

13:45 - 14:05 - Dialog og spørgsmål

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til missionen, f.eks. stakeholders, udfordringer, praktikaliteter eller støtte. Der vil også være mulighed for at komme med forslag til stakeholders, vi kan række ud til.

 

14:05 - 14:15 - Afrunding

Tak for i dag.

Ønsker til stakeholders?

 

Har I en bestemt stakeholder i tankerne, som I gerne vil i kontakt med? Så deltag på webinaret, hvor der vil være sat tid af til at komme med forslag og spørgsmål eller kontakte Thilde Møller Larsen.

 

Du kan læse mere om missionen her: New York-mission | Green Hub Denmark

Baggrund

 

DigitalLead og Green Hub Denmark er begge medlemmer af det europæiske netværk SmartCityTech, hvorigennem der er hentet midler hjem fra EU COSME-programmet til at arrangere en matchmaking-mission til New York.

 

Energy Cluster Denmark og Green Hub Denmark er ligeledes partnere i et internationaliseringsprojekt til New York, der er finansieret af Energistyrelsen.

 

For at skabe størst mulig værdi for DigitalLead og Energy Cluster Denmarks medlemmer har vi valgt at samarbejde om én fælles mission.

Missede du kick-off webinaret?

 

Så klik på linket herunder for at se optagelserne fra webinaret d. 12. januar, hvor vi b.la. fortalte om:

 

  • Sektorfokus
  • Hvorfor New York City og Ithaca, State of New York?
  • Challenges

 

og mere til…

 

Videoen er ca. 30 minutter: Introduction to the SmartCityTech Matchmaking Mission to New York in May 2022

Thilde Møller Larsen

International projektleder, BusinessAalborg

Thilde Møller Larsen