Los Angeles vil reducere byens CO2-udslip med 50 % inden 2025

 

Borgmesteren i Los Angeles, Eric Garcetti, lancerede i 2020 en ambitiøs plan om at reducere byens CO2-udslip med 50 pct. inden 2025.

 

Dette forventes blandt andet at blive opnået gennem massive investeringer i elnettet og inden for transportområdet, hvilket giver Danmark fordelagtige muligheder for energieksport til Californien.

With cutting-edge innovations across sustainable sectors, Denmark is a top-five business partner as Los Angeles implements its Green New Deal. We invite Danish companies to bring their climate solutions to Los Angeles for the world to see.”

 

Christine Peterson - Direktør for International Trade and Invest ved City of Los Angeles

Er din virksomhed ny på det californiske marked og vil I deltage i eksportfremstød?

 

I kraft af Los Angeles’ ambitiøse mål etablerer Erhverv Norddanmark, i samarbejde med blandt andre Green Hub Denmark og Business Aalborg, et eksportfremstød til Los Angeles for danske virksomheder, der er nye på det californiske marked.

 

Missionen er at forbinde teknologi, løsninger, knowhow, kultur og folk fra Danmark med byen Los Angeles, der har den mest ambitiøse bæredygtighedsagenda i USA.

 

Mød følgende stakeholders i Los Angeles:

  • City of Los Angeles - Mayor's Office of International Affairs
  • World Trade Trade Center - Los Angeles
  • Los Angeles Department of Water and Power
  • Southern California Edison
  • Los Angeles Cleantech Incubator
  • Danish-American Business Council - Los Angeles
  • Los Angeles Area Chamber of Commerce
  • Los Angeles County Economic Development Corporation

 

Som en del af turen, bliver virksomhederne desuden præsenteret for forskellige offentlige udbud og har mulighed for at deltage i SelectLA Investment Summit.

Optakt til missionen

 

Som optakt til missionen afholdes en række forberedende webinarer og informationsmøder.

 

Se kommende og afholdte arrangementer

Missionen finder sted d. 18.-22. oktober 2021

Onsdag og torsdag bruger vi på konferencen SelectLA, men de resterende dage er endnu ikke fastlagt, så her hører vi gerne fra dig, hvis du har ønsker til virksomheder og organisationer, du gerne vil møde. 

Læs mere om eksportfremstødet hos Erhverv Norddanmark

 

 

Projektet finansieres af Energistyrelsens tilskudspulje til fremme af energieksportindsatsen, hvorigennem Erhverv Norddanmark kan yde tilskud til syv virksomheders fly og hoteludgifter. Tilskuddet er betinget af, at virksomheden kan dokumentere, at Californien er et nyt marked.

 

 

Vil du vide mere? Kontakt Thilde ↓