1. marts 2021

Denne mini-workshop er en opfølger på webinaret "Energidata i den grønne omstilling", som blev afholdt d. 2. februar 2021 i samarbejde mellem Green Hub Denmark, Energinet, DigitalLead, Energy Cluster Denmark og BusinessAalborg. 

 

Målet med disse arrangementer er at give danske virksomheder mulighed for at samudvikle nye forretningsmodeller, muligheder og løsninger på baggrund af tilgængelige energidata fra bl.a. Energinets Energi Data Portal.

 

Til det første webinar introducerede vi mulighederne for at bygge videre på Energinets data, og på denne online mini-workshop sætter vi fokus på emnet:

 

Digitale grønne cases i Energidata og Machine Learning - Hvilke data er der, og hvordan kan man bruge dem?

 

Webinaret handler om hvilke data der er tilgængelige, og hvad man kan bruge dem til.

 

På webinaret vil Energinet fokusere på, hvad der findes af data på Energidataservice generelt, og hvordan disse data hænger sammen. Desuden vil du få indblik i kundernes adgang til egne data fra Datahub, og høre eksempler på hvordan der kan skabes værdifulde indsigter ved at koble disse med andre datakilder.

 

Der vil også  være eksempler på, hvordan data har været anvendt som grundlag for Machine Learning, og Ento Labs gør os klogere på, hvordan de arbejder med AI drevet energioptimering.

 

Oplæg fra:

  • Energinet v. Niels Ejnar Helstrup Jensen og Christian Adelhardt, Energinet
  • Virksomheden Ento Labs v. Malte Frederiksen

 

Gruppearbejde

Udover de to oplæg vil der være gruppearbejde, hvor du skal diskutere emnerne med andre virksomheder, der har samme interesseområde som dig. Arrangørerne placerer facilitatorer i hvert grupperum, så vi sikrer en skarp og udbytterig dialog. 

 

 

Tilmeldingen til denne workshop er lukket

 

Next step: Bootcamp

 

Outputtet fra denne workshop skal bruges til at udvikle og planlægge en bootcamp, som vi forventer at afholde i Aalborg d. 22. juni 2021.

Yderligere information herom følger.. 

 

Har du spørgsmål?

 

Kontakt Gitte Schjøtt-Kristensen hos Energinet
Seniorforretningsudvikler, Data og Digitalisering
+4551677902 | gtk@energinet.dk

Workshops og bootcamp arrangeres af: