6. maj 2021

Denne online mini-workshop er en opfølger på webinaret "Energidata i den grønne omstilling", som blev afholdt d. 2. februar 2021 i samarbejde mellem Green Hub Denmark, Energinet, DigitalLead, Energy Cluster Denmark og BusinessAalborg. 

 

Målet med disse arrangementer er at give danske virksomheder mulighed for at samudvikle nye forretningsmodeller, muligheder og løsninger på baggrund af tilgængelige energidata fra bl.a. Energinets Energi Data Portal.

 

Til det første webinar introducerede vi mulighederne for at bygge videre på Energinets data, og på denne online mini-workshop fokuserer vi på emnet:

 

Grønne potentialer og forretningsmodeller

Hvilke forretningsmodeller er der i en grøn omstilling?

 

På webinaret kommer vi til at dykke ned i mulighederne for at udvikle nye grønne og digitale forretningsmodeller.

 

Dette webinar bygger ovenpå de to foregående webinarer, men man kan sagtens deltage uden at have deltaget i de to foregående.

 

Energinet sætter spot på områder, hvor der er mulighed for at udvikle nye forretningsmodeller, der gør den grønne omstilling til en god business case. Aalborg University Business School fortæller om, hvordan man mere bevidst kan arbejde med forretningsmodeller, og hvordan man kan optimere sin forretningsmodel.  

 

Oplæg fra:

  • Christian Nielsen, Head of Aalborg Business School
  • Jesper Kronborg, Energinet

 

Gruppearbejde

Udover de to oplæg vil der være gruppearbejde, hvor du skal diskutere emnerne med andre virksomheder, der har samme interesseområde som dig. Arrangørerne placerer facilitatorer i hvert grupperum, så vi sikrer en skarp og udbytterig dialog. 

 

Tilmeldingen er lukket

 

Next step: Bootcamp

 

Outputtet fra denne workshop skal bruges til at udvikle og planlægge en bootcamp, som vi forventer at afholde i Aalborg d. 22. juni 2021.

Yderligere information herom følger.. 

 

Har du spørgsmål?

 

Kontakt Gitte Schjøtt-Kristensen hos Energinet
Seniorforretningsudvikler, Data og Digitalisering
+45 5167 7902 | gtk@energinet.dk

Workshops og bootcamp arrangeres af: