28. februar 2021

Denne online mini-workshop er en opfølger på webinaret "Energidata i den grønne omstilling", som blev afholdt d. 2. februar 2021 i samarbejde mellem Green Hub Denmark, Energinet, DigitalLead, Energy Cluster Denmark og BusinessAalborg. 

 

Målet med disse arrangementer er at give danske virksomheder mulighed for at samudvikle nye forretningsmodeller, muligheder og løsninger på baggrund af tilgængelige energidata fra bl.a. Energinets Energi Data Portal.

 

Til det første webinar introducerede vi mulighederne for at bygge videre på Energinets data, og på denne online mini-workshop sætter vi fokus på emnet:

 

Fleksibilitet og Sektorkobling. Muligheder i elmarkedet: Hvordan kan man tjene penge på at have et fleksibelt energiforbrug og samtidig bidrage til den grønne omstilling?

 

Webinaret vil fokusere på, hvordan nye kilder kan levere reserver og fleksibilitet til et 100 % grønt energisystem, og hvordan digital infrastruktur kan understøtte aktørerne i energisektoren til udvikling af nye datadrevne løsninger, der udnytter muligheden i sektorkobling.

 

Oplæg fra:

  • Søren Skov Bording, Direktør, Center Danmark
  • Thomas Dalgas Rasmussen, Energinet

 

Gruppearbejde

Udover de to oplæg vil der være gruppearbejde, hvor du skal diskutere emnerne med andre virksomheder, der har samme interesseområde som dig. Arrangørerne placerer facilitatorer i hvert grupperum, så vi sikrer en skarp og udbytterig dialog. 

 

 

Tilmeldingen er lukket

 

Tilmeldingsfrist 27. april kl. 12

 

OBS! Deltagelse i workshoppen er forbeholdt erhvervsaktive. Er du studerende eller jobsøgende og ønsker at deltage, bedes du kontakte Mette Larsen på mela@aalborg.dk 

 

Next step: Bootcamp

 

Outputtet fra denne workshop skal bruges til at udvikle og planlægge en bootcamp, som vi forventer at afholde i Aalborg d. 22. juni 2021.

Yderligere information herom følger.. 

 

Har du spørgsmål?

 

Kontakt Gitte Schjøtt-Kristensen hos Energinet
Seniorforretningsudvikler, Data og Digitalisering
+45 5167 7902 | gtk@energinet.dk

Workshops og bootcamp arrangeres af: