GREEN indstiller projektadministrationen 

 

Grundet den snarlige slutdato for projekt GREEN RFN 17-0030 d. 31.12.2022 indstiller projektadministrationen følgende aktiviteter over de næste 14 dage:

 

  • Screening af virksomheder d. 21.11.2022
  • Implementeringsansøgninger d. 25.11.2022 (gælder ikke igangværende ansøgninger)

 

VIGTIGT: Udstyret skal være betalt, installeret og idriftsat inden 31.12.2022, for at projekt GREEN må støtte udgifterne.

Projekt GREEN er et landsdækkende EU-regionalfondsprojekt, hvor små og mellemstore virksomheder får foretaget en uforpligtende energiscreening, og i projektets anden fase kan modtage 50% i tilskud til udarbejdelse af en grøn forretningsmodel i samarbejde med en rådgiver.

 

Slutteligt er der mulighed for at få op til 50% i tilskud til implementering af et eller flere af de identificerede energieffektiviseringstiltag.

Projekt GREEN - trin for trin

1. Første trin af din virksomheds deltagelse i Projekt GREEN består af en uforpligtende screening. Vi besøger jer, tager et kig på virksomheden, sammenholder faktiske forhold med energi- og forsyningsdata og danner et overblik over effektiviseringspotentialerne.

Grundet COVID-19 kan denne screening foretages online.

 

2. Vælger din virksomhed at arbejde videre efter den indledende screening, skal der indhentes et tilbud på udarbejdelsen af en grøn forretningsmodel. Tilbud indhentes fra minimum tre eksterne rådgivere.

 

3. Ekstern rådgiver udarbejder grøn forretningsmodel.

 

4. Efter modtagelse af forretningsmodellen kan der søges op til 50 % støtte til implementering af tiltag identificeret i den grønne forretningsmodel.

 

 

Ring eller send en mail til Projektleder Kasper Kjærsgaard Nielsen, kani@aalborg.dk, tlf. 2520 1539, hvis din virksomhed vil have besøg til en uforpligtende energiscreening.

Grønne forretningsmodeller

I samarbejde med en rådgiver, kan din virksomhed få udarbejdet en grøn forretningsmodel med henblik på at lokalisere virksomhedens potentialer for energi- eller ressourceoptimering. 

 

Forretningsmodellen kan eksempelvis beskrive:

  • hvordan gøres et produkt eller en proces grønnere?
  • hvordan kan affald genanvendes til et nyt produkt?
  • hvordan kan digitalisering optimere anvendelsen af ressourcer eller energi?

Kasper Kjærsgaard Nielsen

Projektleder, GREEN, BusinessAalborg

Kasper Kjærsgaard Nielsen

Kristian Østergaard Johansen

Projektkoordinator, GREEN, BusinessAalborg

Kristian Østergaard Johansen